Arrangement & Prijzen

Bij de Bruidsbeleving krijg je de mogelijkheid om gedurende 2 uur bruidsjurken te passen met vriendinnen, collega's, familie, wie je maar wilt.

Wij beschikken over meer dan 120 jurken in de maten 34 t/m 52.

Wij ontvangen groepen vanaf 5 personen. Bij een aantal minder dan 5 personen betaal je het tarief voor 5 personen. Mocht je met meer dan 8 personen willen komen dan is dat zeker mogelijk, maar plannen wij meer tijd in. E.e.a. geschiedt in overleg. Op zaterdag ontvangen wij groepen van minimaal 6 personen. Ook hier geldt; je mag met minder personen komen maar je betaalt voor 6 personen. Groepen vanaf 5 personen verwijzen wij graag door naar een doordeweekse dag. Op zondag zijn wij alleen geopend op aanvraag voor groepen groter dan 8 personen.

Als groep heb je de mogelijkheid een arrangement te kiezen wat het beste bij je past. Je kunt het heel uitgebreid maken, wat vaak een toegevoegde waarde is om een ultiem bruidsgevoel te verkrijgen en de dag optimaal te beleven, of gewoonweg kiezen voor het basis arrangement. Iedere groep is vrij in deze keuze.

Ons basisarrangement

  • Trouwjurken passen voor de lol en beleving gedurende 2 uur.
  • Ontvangst met een eenvoudig bubbeltje, koffie, thee en koek. Kosten € 32.50 p.p.
  • 's Avonds en zaterdag geldt een toeslag van € 2.50 p.p.
  • Op zondag geldt een toeslag van € 5.00 p.p.

Extra opties voor een optimale bruidsbeleving

Echte Bruidstaart

Deze taart wordt verzorgd door een echte bakker, zoals een bruidstaart behoort te zijn. Natuurlijk snijden jullie deze taart zelf aan.

Klein (4/7 pers.) € 22.50
Groot (8/11pers.) €30.00

Bubbels *

I.p.v. een eenvoudig bubbeltje kunt u ook kiezen voor een exclusieve kwaliteitsbubbel. De fles wordt uiteraard in jullie bijzijn ontkurkt. Hoe feestelijk kan het zijn……….

We hebben bubbels in diverse prijsklassen afhankelijk van merk en kwaliteit.

Diverse drankjes *

Keuze uit diverse soorten dranken en sapjes.

* Een gedetailleerd overzicht van de prijzen van de verschillende drankjes wordt na reservering aan u toegezonden.

Ga naar "reserveren" om uw Bruidsbeleving vast te leggen.