Beoordelingen

Wat een ontzettend leuke vrijgezellenmiddag heb ik gehad. Alles tot in de puntjes geregeld, onwijs goede service, een behulpzame gastvrouw met verstand van jurken. Veel gelachen. Bedankt Loes voor deze mooie herinnering.

Hoe kom je op het idee? Zo komisch om te doen.... Originele en knusse inrichting, veel jurken, veel foto's en super service. Ook de grappige accessoires ter afsluiting van de middag waren zo leuk. Wat hebben we genoten. Wij gaan je promoten hoor.

Onze belangstelling werd getrokken bij bezoek aan jouw website. Jouw lieve onthaal, de geweldig mooie ruimte, de vele jurken en de brabantse gezelligheid hebben voor een topmiddag gezorgd. Hopelijk kun je nog veel mensen blij maken met "De Bruidsbeleving"

Wauw, wat een geweldig idee. Dit moet je gedaan hebben. Geproost met de lekkere Fresita bubbel, vele jurken gepast en veel gelachen. Super accessoires. Complimenten voor de organisatie.

Als je een gezellige en leuke of ludieke dag wilt beleven met een heerlijke bruidstaart en bubbels is dit het juiste adres om naar toe te gaan!! Samen met mijn moeder, zussen en dochters een onvergetelijke morgen gehad. Dadelijk onze foto's gauw bekijken.

Samen met je vriendinnen en collega trouwjurken passen, dat ook nog onder het genot van een lekker hapje en drankje. Complimenten voor gastvrouw Loes die precies weet hoe je dit alles tot een groot succes maakt! Bedankt voor deze superleuke middag!

Het was in één woord "FANTASTISCH"!
Heel leuk om te doen samen met je dochter en vriendinnen en een geweldige ervaring met de heerlijke bubbels en tapas!

Bedankt Loes!