Beoordelingen

KRANTENARTIKEL HALSTERSE ZUIDWESTER

HALSTEREN – Binky's zijn ze al, maar ze wilden heel graag een dag bruid zijn. Die wens van de dames van de Halsterse vriendengroep Binky's kwam uit dankzij het plaatselijke kantoor van financieel adviseur Veldsink, die 40 jaar bestaat en daarom door heel het land wensen laat uitkomen. De bruidjes van Binky's stralen nog steeds.
Bloednerveus zijn ze, als ze bij De Bruidsbeleving in Sprundel uit de auto stappen. Maar tegelijkertijd kunnen Angelica (20), Evi (21), Sharona (27), Laura (19), Elise (24), Marcy (22) en Michelle (22) niet wachten om te worden omgetoverd tot een bruid die je alleen in de allermooiste films ziet.
Daarbij krijgen ze hulp van Loes Elsten, eigenaar van De Bruidsbeleving. Zij is gewend om dames te laten stralen en dat is dan ook wat de dames van Binky's, de Halsterse vriendengroep voor jongvolwassenen met een beperking, non-stop doen.
In De Bruidsbeleving krijgt Loes Elsten allerlei dames over de vloer: vriendinnen, moeders en dochters en zelfs koppels die een geregistreerd partnerschap aangaan, maar de beperkte dames van Binky's stelen haar hart: "Ik ben zo trots op jullie, jullie zijn schitterende bruidjes!", zegt ze. Angelica bloost er een beetje van.

Wat een ontzettend leuke vrijgezellenmiddag heb ik gehad. Alles tot in de puntjes geregeld, onwijs goede service, een behulpzame gastvrouw met verstand van jurken. Veel gelachen. Bedankt Loes voor deze mooie herinnering.

Hoe kom je op het idee? Zo komisch om te doen.... Originele en knusse inrichting, veel jurken, veel foto's en super service. Ook de grappige accessoires ter afsluiting van de middag waren zo leuk. Wat hebben we genoten. Wij gaan je promoten hoor.

Onze belangstelling werd getrokken bij bezoek aan jouw website. Jouw lieve onthaal, de geweldig mooie ruimte, de vele jurken en de brabantse gezelligheid hebben voor een topmiddag gezorgd. Hopelijk kun je nog veel mensen blij maken met "De Bruidsbeleving"

Wauw, wat een geweldig idee. Dit moet je gedaan hebben. Geproost met de lekkere Fresita bubbel, vele jurken gepast en veel gelachen. Super accessoires. Complimenten voor de organisatie.

Als je een gezellige en leuke of ludieke dag wilt beleven met een heerlijke bruidstaart en bubbels is dit het juiste adres om naar toe te gaan!! Samen met mijn moeder, zussen en dochters een onvergetelijke morgen gehad. Dadelijk onze foto's gauw bekijken.

Samen met je vriendinnen en collega trouwjurken passen, dat ook nog onder het genot van een lekker hapje en drankje. Complimenten voor gastvrouw Loes die precies weet hoe je dit alles tot een groot succes maakt! Bedankt voor deze superleuke middag!

Het was in één woord "FANTASTISCH"!
Heel leuk om te doen samen met je dochter en vriendinnen en een geweldige ervaring met de heerlijke bubbels en tapas!

Bedankt Loes!