Extra Informatie

DE BRUIDSBELEVING HANTEERT DE VOLGENDE HUISREGELS

Onze gasten mogen natuurlijk foto’s nemen van de verschillende outfit’s. Dit is gratis. Wij zetten ongevraagd geen foto’s van onze gasten op sociale media. Als u foto's, genomen bij "De Bruidsbeleving" naar ons toe stuurt geeft u toestemming om deze te gebruiken voor o.a. social media. (AVG)

Onze jurken worden regelmatig gereinigd, desondanks verzoeken wij u weinig of geen foundation en lippenstift te gebruiken tijdens het passen. Wij willen dat de jurken ook voor onze potentiële gasten schoon en zuiver zijn. Voor het fotomoment kunt u natuurlijk even “bijstiften”. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U mag “zelfstandig” passen, echter onder toezicht van de gastvrouw. Trouwjurken zijn niet altijd eenvoudig aan te trekken, vandaar dat we daar extra aandacht aan schenken. We gaan er wel van uit dat iedereen naar behoren met de jurken en accessoires omgaat. Bij duidelijk aantoonbare schade zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

We hebben een aparte pasruimte beschikbaar. U mag trouwjurken passen zoveel u wilt.

De gereserveerde ruimte is slechts voor 1 groep beschikbaar. U heeft dus 100% privacy. Een groep bestaat uit maximaal 9 personen. Mocht u met meerdere willen komen dan is dit zeker mogelijk, maar dan plannen wij voor u meer tijd in. E.e.a. geschiedt in overleg. De standaard tijd bedraagt 2 uur. Bij een aantal minder dan 4 personen betaalt u het basisarrangement voor 4 personen.

Wijzigingen in het aantal personen dient u tijdig aan ons door te geven. Indien u dit verzuimt, rekenen wij bij een minder aantal toch het aantal opgegeven personen. Een reeds geplande afspraak kan alleen worden verzet wanneer de omstandigheden daarom vragen. De nieuwe afspraak dient binnen 2 maanden afgewerkt te zijn.

Niet deelnemende personen zijn van harte welkom, mits onze ruimte het aantal toelaat. Zij betalen € 7,50 per persoon als basistarief bij een reservering van minimaal 4 deelnemende personen.

Iedereen is welkom, jong en oud (vanaf 14 jaar). De hoofdboeker moet wel de minimale leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Betaling van de reservering geschiedt vooraf en is pas definitief als wij deze aan u bevestigd hebben.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9.30 uur. Voor grote groepen geldt een uitzondering op maandag en zondagmorgen. E.e.a. in overleg.

U kunt van uw dagje uit zeker een hele dag maken. Wij zijn gevestigd op korte afstand van de bruisende stad Breda. Bovendien bent u slechts enkele meters afstand verwijderd van één van de grootste skibanen in Nederland Skidome Rucphen.

Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping en alleen te bereiken via een trap.

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Roken verboden, huisdieren niet toegestaan. Meegebrachte eten- en drinkwaren mogen hier niet worden genuttigd.

Wij houden heel veel van kinderen, maar helaas is gebleken dat kinderen en bruidsjurken niet samengaan.

Wij willen u laten genieten van een ongedwongen en gezellige sfeer. Hierdoor staan wij open voor feedback en nieuwe ideeën. Graag reageren via loes@debruidsbeleving.nl